Управління держпродспоживслужби інформує
10 Грудня, 2024 р., 10:22
Споживання цукру та солі залежить від харчових звичок кожної конкретної людини. І ці звички формуються змалку, з дитячих років. В більшості, що смакує батькам, те до вподоби і дітям. А як приваблюють дітей і дорослих у яскравих упаковках різні смаколики, снеки, чіпси, напої та інші продукти промислового виробництва з високим вмістом смакових приправ, в т.ч. цукру, солі, консервантів та поліпшувачів. Звичайно, ці продукти на торгових полицях, то ж дозволені до споживання і ніякого негативного впливу ми не відчуємо за один раз. Але споживаючи такі продукти часто, ми звикаємо до насичено смаку і продукти з обмеженим вмістом цукру і солі здаються нам ніякими. А що далі? А далі подивіться, наші любі дорослі, на стан здоров’я свій, своїх близьких і знайомих та на офіційну інформацію МОЗ щодо стану в Україні захворювань пов’язаних з порушенням обміну речовин.
25 Жовтня, 2024 р., 10:11
Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що наразі триває третій завершальний етап тестування нового програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Основного реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання, і реєстру зернового складу». На цьому етапі тестування елеваторам пропонується зареєструватись у реєстрі, відпрацювати процедури роботи зі складськими документами та перевірити повноту історичних даних.
15 Жовтня, 2024 р., 11:49
Україна належить до країн, в якій вживання дикорослих грибів є традиційним. Не є виключенням і м. Вінниця, жителі якої полюбляють, особливо з початком «грибного сезону» поїхати в ліс на «тихе полювання».
30 Серпня, 2024 р., 11:31
01 Серпня, 2024 р., 10:58
Наступив час збирання грибів. Але війна в Україні внесла серйозні корективи в наше життя, тому вирушати в ліс категорично заборонено!
01 Серпня, 2024 р., 10:55
01 Серпня, 2024 р., 10:55
30 Липня, 2024 р., 10:55
Літо традиційно є періодом підвищеної захворюваності як на кишкові інфекційні захворювання так і на харчові отруєння. На разі тривають літні спекотні дні, та наявні перебої з постачанням електричної енергії, що сприяють виникненню харчових отруєнь.