Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомити про корупцію

Дата: 11.03.2024 09:38
Кількість переглядів: 732

КАНАЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОРУПЦІЮ

Відповідно до ч. 1 ст. 532  Закону України «Про запобігання корупції» викривач самостійно визначає, які канали використовувати для повідомлення про можливі факти корупційних правопорушень або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону.

Повідомлення про корупцію може бути анонімним.

Для повідомлення про корупцію в Миронівській міській територіальній громаді Викривач звертається доступними для нього способами: поштовим відправленням, електронною поштою Миронівської міської ради, на особистому прийомі громадян або в інший передбачений Законом спосіб.

Повідомлення приймаються наступними чином:

  • надіславши повідомлення на спеціальну електронну скриньку: antucor@myronivka-mrada.gov.ua ;
  • надіславши повідомлення на офіційну електронну адресу: myronivka_rada@ukr.net ;
  • на особистому прийомі працівників, що здійснюється міським головою або уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції у Миронівській міській раді та її виконавчому комітеті в адміністративній будівлі Миронівської міської ради, яка знаходиться за адресою: вул. Соборності, 48, м. Миронівка, Обухівський район, Київська область.
  • поштою на адресу Миронівської міської ради: 08801, Київська область, Обухівський район, м. Миронівка, вул. Соборності, 48.

У разі направлення повідомлення поштою, на ньому слід робити позначку: «Про корупцію»;

  •  від викривача особисто до уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції у Миронівській міській раді та її виконавчому комітеті, за адресою: вул. Соборності, 48, м. Миронівка, Обухівський район, Київська область, кабінет № 6 (при цьому в реквізитах повідомлення викривач особисто вказує позначку «Про корупцію»).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано