Пошук

Миронівський м'ясопереробний завод «ЛЕГКО»

Миронівський м'ясопереробний завод «ЛЕГКО» — це структурний підрозділ «Миронівського заводу з виготовлення круп та комбікормів». Входить до структури агроіндустріального холдингу МХП.

Торгові марки: «Легко», «Сітні», «Chick & Go», «Его Їжа», «Наша Ряба», «Бащинський», «Куратор», «Секрети Шефа», «Qualiko».

Бенефіціар — Юрій Косюк.

Директор – Максим Мазур.

Профіль YouControl

Профіль https://www.facebook.com/profile.php?id=100068396332206


Профіль бізнесу Миронівського м'ясопереробного заводу «ЛЕГКО»

Виробництво м'ясних продуктів, готової їжі та страви.

Миронівський м’ясопереробний завод «Легко» –  одне з найбільших підприємств з виробництва готових  м’ясних продуктів в Україні. На базі сучасних технологій, завод виготовляє та фасує  понад 180 найменувань продукції. Продукція підприємства користується попитом як на національному, так і на міжнародних ринках.

Компанія використовує курятину і яловичину власного виробництва та постійно нарощує прибутковість у цьому бізнес-сегменті, є одним із лідерів серед виробників готових м'ясних продуктів в Україні.


Виробнича потужність:

Чотири технологічних лінії потужністю до 160 т/добу готової продукції.

Виробничий цех з ділянками: розпаковування сировини, маринації, підготовки, формування, термічної обробки, заморозки та пакування.

Кулінарний цех: виробництво м’ясних страв, салатів, сніданків, піци, продукції су-від.

Аміачно-компресорна станція, котельня, гараж, склади та очисні споруди МПЗ «Легко» з механічно-хімічним доочищенням стоків.


Сертифікація підприємства:

Global Standard for Food Safety — BRC (British Retail Consortium). Стандарт безпеки харчових продуктів BRC свідчить про високий рівень гігієни виробництва.


Нагороди Мироновського м'ясопереробного заводу «ЛЕГКО»

2006-2007 рр. — «Сто найкращих товарів України».

2007 р. — «Бренд року України» у категорії «Продукти швидкого приготування».

2009 р. — «Найкращий вітчизняний товар року» у номінації «Виробництво харчових напівфабрикатів та продуктів швидкого приготування».


Соціальна відповідальність

Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.

Своєчасна виплата заробітної плати.

Безкоштовна доставка на роботу/з роботи.

Безкоштовний спецодяг та спецвзуття для працівників.

Безкоштовні комплексні обіди для працівників.

Пільгова продукція  - 6 кг тушки курчат-бройлерів, щомісяця.

Фінансова та нефінансова мотивація: преміювання, організація заходів, подарунки.

Матеріальна допомога працівникам.

Забезпечення проживанням та харчуванням молодих спеціалістів та студентів, та іногородніх головних спеціалістів.

Організована підтримка мобілізований працівників та їх сімей.

Протягом 2022 р. підприємство надавало активну підтримку та допомогу незахищеним верствам населення, комунальним, державним та громадським організаціям, установам, фінансувало проведення розважальних та спортивних заходів, продукція підприємства передавалася силам АТО.


Компанія у рейтингах

2017 р. — перше місце у рейтингу експортерів курятини за I півріччя 2017 р. (у складі МХП).

2018 р. — перше місце у рейтингу виробників м'яса в Україні 2017 р. (у складі МХП).


Історія розвитку Миронівського м'ясопереробного заводу «ЛЕГКО»

2006 р. — введення в експлуатацію заводу.

2013 р. — Миронівський м'ясопереробний завод «Легко» отримали від влади Європейського Союзу єврономери, тобто. дозволено імпорт продукції країн ЄС.

2014 р. — створення ТМ Qualiko та початок експорту готової м’ясних продуктів під ТМ Qualiko. Створено та виведено на український ринок ТМ «Chick&Go» — бренд унікальних охолоджених продуктів, готових до споживання.

2016 р. — отримано право на постачання м'яса птиці в ОАЕ отримали кілька компаній: «Миронівська птахофабрика», «Птахофабрика Снятинська Нова», Миронівський м'ясопереробний завод «Легко», «Вінницька птахофабрика» (всі входять до складу агрохолдингу МХП) та «Комплекс Агромарс ».

2017 р. —виведено на український ринок ТМ «Бащинський»— бренд унікальних охолоджених продуктів, готових до споживання.

2020 р. — реалізація продукції для мережі ресторанів Макдональдс.

2021 р. —виведено на український ринок ТМ «НашаРяба», ТМ «Куратор» — бренд унікальних охолоджених продуктів, виготовлених за технологією sous-vide.

2021 р. —виведено на український ринок кулінарної продукції

2022 р. —виведено на український ринок кулінарної продукції ТМ «Секрети Шефа».

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано