Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мотиваційні програми для співробітників

Дата: 03.02.2023 11:28
Кількість переглядів: 247

Фото без описуНа Миронівському МПЗ «Легко» є низка мотиваційних програм для співробітників. Деякі з часу існування заводу, а деякі – зовсім нові. Мотивація персоналу — це створення у співробітників внутрішнього стимулу до якісної та результативної трудової діяльності за допомогою різних методів. Тож, розгляньмо які саме заохочувальні проєкти діють на Легко?

«Зірка МХП» - програма холдингу, в якій нагороджуються найбільш ефективні працівники, які здійснили важливий внесок у результати роботи підрозділів, та які визнані комісією за підсумками року. В минулому цю номінацію отримали три співробітники Легко: Сергій Грохольський, майстер цеху формовки та термічної обробки, Олена Зуєва – Якимчук, молодший бізнес – партнер з фінансів та Іван Недужко, інженер – механік. Вітаємо з досягненням.

Наставництво! Це метод професійної адаптації нових співробітників на робочому місці, коли досвідчений працівник підприємства передає свої знання колезі, який щойно влаштувався. Також, ця програма діє і для залучених студентів по дуальній формі навчання, які стажуються та освоюють свою майбутню професію під наглядом фахівця.

Програма «Приведи друга» - бонусна система для внутрішніх працівників, які приведуть знайомого працювати в компанію. Все просто: запропонував своїм знайомим вакансію на заводі, повідомив про згоду фахівцю з пошуку персоналу, привів на співбесіду. Якщо новачок – знайомий пройшов випробувальний термін, працівник, який його привів отримує грошову винагороду. На підприємстві вже є лідери, які поповнили штат на декілька людей.

«Банк ідей» - проєкт для співробітників, які подали ідею з покращення виробничих процесів та при цьому зекономили кошти підприємства. За минулий рік вже 4 співробітники отримали подарунки за свої ініціативи, в цьому році 2 отримали винагороду, а ще 15 ідей від 10 колег – на розгляді.

Кар’єрні можливості. МПЗ ЛЕГКО пропонує своїм співробітникам зростати та розвиватись. Це програма «Кадровий резерв». Якщо працівник відкритий до нового, амбітний та активний, якщо має бажання вдосконалити свої компетенції, є можливість спробувати свої сили та подати свою кандидатуру до кадрового резерву. В разі затвердження, кандидат, після освоєння індивідуального плану розвитку, зможе заміщати за тимчасової відсутності керівника, а надалі обійняти цю керівну посаду і не лише на Легко, а й на інших підприємствах холдингу МХП, де є схожа позиція.

Кожна з вище описаних програм супроводжується грошовою винагородою, адже існує положення до кожної з них, потрібно лише відповідально працювати, брати участь у тій, що тобі до душі, дотриматись всіх правил виконання та отримати свій бонус.

Та це не єдина система заохочень, яку впроваджує МПЗ Легко протягом останніх років. Для багатьох співробітників цінним є й емоційний, психологічний фактор, для інших – фактор внутрішнього та професійного розвитку. Враховуючи всі потреби працівників, на підприємстві діють й інші види мотивації:

Освітні перспективи. Навчання – одна зі складових розвитку персоналу. Зауважимо, що в МХП існує відділ корпоративного навчання, створено програму з навчання на платформі внутрішнього порталу, а також фахівці приїздять на підприємство та проводять тренінги. Зробити запит можливо на різну тематику, наприклад, таким є курс People Management 2.0., який організовано для керівного складу підприємства. А ще є команда психологів, які не лише надають послугу психологічного розвантаження всім охочим, а проводять ігри, націлені на об'єднання команди, спільну працю тощо.

Обмін досвідом. Практикуються поїздки на інші підприємства холдингу МХП напряму виробництво для обміну досвідом. Так для прикладу, за останні два місяці вже двічі бувала на одному із підприємств холдингу Ірина Демченко, виробник напівфабрикатів цеху нарізки сировини, бригадир зміни, щоб поділитись своїми знаннями та вмінням.

Соціальний пакет. Для кожного, хто прийшов влаштовуватись на роботу, діє офіційне працевлаштування з першого робочого дня, своєчасна виплата заробітної плати, безплатне доставлення на роботу/з роботи,  видача спецодягу та спецвзуття. Працівники мають комплексні обіди та пільгову продукцію  - 6,5 кг тушки курчат-бройлерів, щомісяця. Також, підприємство забезпечує проживанням та харчуванням іногородніх головних та молодих спеціалістів, студентів.

Подарунки до свят, організовані заходи до них, подорожі, розіграші й подарункові сертифікати – ще один вид мотивації співробітників.

Миронівський МПЗ «Легко» запрошує до співпраці амбітних та відповідальних, тих, хто бажає зростати сам та розвивати компанію. А за номером телефону +380952816907 більше про вакансії розповість Роман КИБЕНКО, фахівець з рекрутменту. Успіхів!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано