Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація роботодавця ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»

Дата: 14.05.2021 14:48
Кількість переглядів: 1062

Фото без описуНезабаром у м.Миронівка відкривається ТОВ «АТБ-Маркет».І саме, з метою укомплектування робочих місць представники торгівельної компанії звернулись до Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості.

14 травня 2021 року директор Миронівської районної філії Київського обласного ценру зайнятості Людмила Черногод провела презентацію роботодавця ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» за участю районного керуючого Дениса Чичмаренка, менеджера з персоналу Анни Спіріної та керуючої магазином Катерини Бочарової. На захід запросили безробітних громадян та осіб, які шукають роботу – близько 40 осіб.

Менеджер з персоналу ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» - Анна Спіріна розповіла про вакансії, поінформувала про вимоги до претендентів на роботу, розмір заробітної плати, розпорядок робочого дня, ознайомила присутніх з мотиваційними програмами для персоналу.

        Зокрема, в магазин потрібні: продавці-консультанти, охоронники, адміністратор залу, пекарі, вантажники, приймальники товару, укладальники-пакувальники.

       Охочі працювати заповнили відповідні анкети, ще частина шукачів роботи залишили свої резюме та занотували контакти представників підприємства для подальшого спілкування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано