Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Вдало складене резюме збільшує шанси на працевлаштування та отримання бажаної роботи»

Дата: 12.05.2021 10:36
Кількість переглядів: 494

Фото без описуРезюме — це основний інструмент і помічник у пошуку роботи, свого роду візитна картка, яка характеризує кожного шукача роботи як фахівця, описує професійні знання, навички та вміння, попередній досвід роботи, функціональні обов’язки, досягнення та особисті якості. Від того, наскільки грамотно і привабливо буде складено резюме, залежить успішність працевлаштування, так як саме цей документ формує у роботодавця перше враження про потенційного працівника.

Щоб допомогти шукачам роботи правильно скласти резюме, фахівцями Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості постійно проводяться семінари та вебінари  «Підготовка резюме». Учасники вебінару мають змогу ознайомитись з правилами складання резюме, його видами та структурою, основними помилками, які допускаються шукачами роботи.

Безробітних інформують, що отримати корисні знання і компетенції, в тому числі щодо складання стандартного резюме та відеорезюме, написання супровідних листів, вони мають змогу за допомогою освітніх порталів державної служби зайнятості. (https://www.dcz.gov.ua)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано