Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчаються вихователі

Дата: 17.04.2019 15:52
Кількість переглядів: 1415

Брейн-ринг16 квітня у Миронівському центрі розвитку дитини «Зернятко» провели семінар-практикум для вихователів, логопедів, фізінструкторів закладів дошкільної освіти Миронівської ОТГ та району. «Впроваження елементів інноваційних технологій в освітньому процесі дошкільних закладів» - такою була тема практикуму.

Педагоги «Зернятка» на чолі з завідуючою Л.В.Галкою ділилися досвідом у різних напрямках навчання та виховання дітей. Разом з представниками дошкільних навчальних закладів сюди завітала заступник Миронівського міського голови С.А.Паришкура.

Першою з гостями закладу ділилася досвідом вихователь Н.А.Приліпко. Вона продемонструвала варіанти використання опорних схем для складання описових розповідей в процесі навчання дітлахів. Далі – вчитель-логопед С.В.Савчук з вихованцями середньої групи провела логопедичне заняття з елементами логоритміки.Логопедичне заняття

Всі присутні мали змогу спостерігати елемент математичного заняття з використанням паличок Кюізенера, проведеного В.А.Одноволик. Вихованці старшої групи продемонстрували вміння рахунку, знання форм та творчі здібності.

Степ-аеробіка для дітлахів  - не лише корисний для здоров’я, а й весело проведений час. У цьому мали змогу переконатися усі запрошені, споглядаючи за рухами малечі під керівництвом фізінструктора І.М.Євлах. В кінці заняття вона запропонувала бажаючим спробувати порухатися і собі. Весела музика, активні рухи всім підняли настрій.

Педагоги

Від фізичного – до інтелектуального. Відбувся брейн-ринг «Національне-патріотичне виховання з дітьми дошкільного віку» з учасниками семінару. Розділившись на дві команди, педагоги відгадували загадки, виконували різні цікаві завдання. Ну а вкінці семінару на всіх чекали подаруночки – снігурята, виготовлені з ниток руками малечі.

 

 

Логопедичне заняттяМатематика

Палички

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Математика

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Степ-аеробіка для дорослих

 

 

 

 

 

 

 

Брейн-ринг

 

 

 

 

 

 

 

Вихователі

 

 

 

 

 

 

 

 

Семінар

 

 

 

 

 

 

 

Пантоміма

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Вихователі

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано