Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський фестиваль з брейкінгу та хіп-хопу в Миронівці!

Дата: 16.04.2019 15:56
Кількість переглядів: 708

ТанцівникиБільше 500 танцівників з усієї України по-справжньому «прокачали» миронівську сцену!
До нас на Всеукранський фестиваль з хіп-хопу та брейкінгу «Legion Dance Battle 2» з’їхалися учасники з Рівного, Полтави, Львова, Києва, Харкова, Одеси та багатьох інших куточків країни. Він відбувався за участі суддів світового рівня, професійних ведучих та кращих українських діджеїв.
Привітав з такою незвичайною подією в житті міста всіх гостей та присутніх один із головних меценатів дійства – В.Савенко, який завжди підтримує як спортивні, так і творчі юні таланти. Він побажав успіхів всім учасникам цієї нелегкої боротьби, адже, справді, конкуренція була шаленою. Змагалися хлопці та дівчата за призовий фонд (50 тис грн) та безкоштовну поїздку у Європу на світовий турнір – престижний фестиваль з хіп-хопу та брейкінгу «АУТБРЕЙК», яка надана О. Жукотанським – головою правління ПАТ «Миронівський ЗВКК». Серед тих, хто фінансово підтримав організаторів у проведенні фестивалю - і народний депутат України Г. Кривошея. 
Принцип відбору був простим: зі ста учасників однієї номінації судді світового рівня відібрали по 8 танцівників (у відбіркових турах, що відбувалися в танцювальних залах миронівського будинку культури), які далі боролися за перемогу у фіналі на головній сцені. Про це розповів організатор фестивалю Олександр Мороз.
А номінацій було немало. Вони розподілилися за видами танцю, в групових і сольних виступах. За перемогу боролися як маленькі виконавці від 5 років, так і дорослі денсери, яким вже є 40 років.
Спекотно було і від виступу миронівських учасників школи Legion Dance Studio, які пройшли відбірковий етап серед командних виступів і мали змогу позмагатися у фіналі.

ТанціФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано