Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проводжали призовників

Дата: 22.04.2019 16:01
Кількість переглядів: 2280

Савенко промова

І знову Миронівський районний військовий комісаріат проводжає на службу призовників. Сьогодні від його порогу виїхало п’ятеро майбутніх строковиків.

Військовий комісар Л.А.Кисленко зауважив, що зараз всі ще юні хлопці, а повернуться справжніми чоловіками – мужніми і загартованими. Своє напутнє слово сказав і міський голова В.М. Савенко:

 - Дотримуйтеся статутів, вправно навчайтеся військовій справі, не забувайте своїх батьків, свою родину, тримайте з ними зв'язок. І головне, бажаю, щоб у нашій країні настали мирні часи, щоб ця служба була у вашому житті не підготовкою до війни, а лише школою мужності. В добру путь вам, дорогі призовники!

Традиційно міський голова, як і представники інших громад своїм жителям, вручив строковику з Миронівки подарунок. Також у знак батьківської любові хлопці прийняли коровай на вишитому рушнику.Коровай

Миронівчанин Ростислав Панасюк вирішив служити у війську з власної ініціативи – 22 річний хлопець має дві вищі освіти – по напрямку комп’ютерних технологій та кібербезпеки.

 - Я вважаю, що військовий квиток, який отримаю, допоможе мені у житті, - сказав він.

Юнака на строкову службу проводжала уся родина - мама Наталя, Брат Ілля, дідусь із бабусею, подруга.

Тож бажаємо Ростиславу і всім призовникам, які вирушили сьогодні у дорогу, легкої служби, вправності у військовій справі та швидшого повернення додому!

ПризовникПризовники

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано