Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронна черга для оформлення паспортів

Дата: 22.09.2022 14:51
Кількість переглядів: 1334

У Миронівському відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області працює електронна черга для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Записатись до електронної черги можна за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» на офіційному сайті Державної міграційної служби України (https//dmsu.gov.ua).
Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

За допомогою онлайн-сервісу можна здійснити запис на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 0 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів).

Для надання адміністративної послуги будь-якому громадянину, будь то доросла людина чи дитина, потрібен певний час для перевірки та оформлення документів, фотографування, сканування відбитків пальців
тощо. Тому на кожну особу потрібен окремий запис у черзі. Також під час здійснення реєстрації у  електронній черзі , можна оплатити послуги за допомогою онлайн-сервісу «Онлайн-оплата послуг» та роздрукувати квитанцію про оплату.

При здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС результатом успішної реєстрації у черзі є СМС-повідомлення, у якому міститься інформація про номер у черзі, дата та час прийому. Інформацію про реєстрацію та оплату
послуг при здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС можна знайти на сторінці « Мої талони та квитанції ».

Для доступу до інформації необхідно заповнити відповідні поля форми (вказати номер телефону за допомогою якого здійснювалась реєстрації в електронній черзі та код талону, який надійшов у СМС-повідомленні про
реєстрацію в черзі). Якщо у вас змінилися плани скасовувати власний запис до електронної
черги не потрібно. Сервіс в автоматичному режимі скасує ваш запис, якщо ви не з`явилися для отримання послуги, і буде здійснено обслуговування іншого клієнта.


Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 04574 5-13-40
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано