Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 грудня світова спільнота відзначила Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 02.12.2021 12:00
Кількість переглядів: 455

Всесвітній День боротьби зі СНІДом вперше відзначили 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я. Тоді, на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн, прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІДу.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно у межах акції “16 днів проти насильства”. Головна мета — звернути увагу суспільства на цю проблему.

У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. І школа займає тут далеко не останнє місце, адже саме у школі формується, розвивається і набирається знань майбутнє держави.

У Всесвітній день боротьби зі СНІДом у школах міста пройшли бесіди, виховні години та акції на підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом. Також з агоди цього дня відбулася тематичні заходи у всіх школах громади. Учнями початкової школи були відтворені червоні стрічки, як символ солідарності та підтримки людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом.

Працівники Служби у справах дітей та сім'ї спільно з правохоронцям провели інформаційні бесіди щодо цієї болючої теми, а діти змогли висловити свої думки та поставити хвилюючі їх питання. 

Кожна дитина підтримала День боротьби, вдягнувши символ – червону стрічечку.

 Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано