Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зупинити і попередити насилля - мета зустрічей зі школярами

Дата: 05.12.2021 11:21
Кількість переглядів: 529

Фото без описуПрацівники Служби у справах дітей та сім'ї спільно з правоохоронцями Миронівки провели низку зустрічей зі школярами Миронівки в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”

Впродовж минулого тижня учні трьох ліцеїв Миронівки - Миронівського академічного ліцею ім. Т.Г.Шевченка №1, Миронівського академічного ліцею № 2 та Миронівського академічного ліцею № 3 - зустрічалися з представниками вищезгаданих структур, щоб обговорити болючі теми - тему домашнього насилля, булінгу, несприйняття у колективі та інших соціально важоивих питань.

З учнями 6-11 класів проведено лекцію на тему: "Домашнє насильство, його види та алгоритм дій постраждалих від насильства". Крім того, дітям розповіли, як протидіяти насильству та що робити, якщо стали жертвою, а також куди і до кого потрібно звертатися у разі вчинення насильства відносно себе чи оточуючих.

Обговорили з дітьми явище булінгу, розповіли про його різновиди, а також про відповідальність за вчинення цькування. Роз'яснили учням також те, що насилля буває не лише фізичним, а й психологічним, економічним, сексуальним.

Також відвідувачі шкільних закладів звернули увагу учнів на те, куди звертатся у випадку домашнього насилля, вказали на контактний телефон для отримання психологічної допомоги на Національній дитячій «гарячій лінії» за номером 116-111 або спецлінії поліції «102», залишили спеціальні флаєри з потрібною інформацією.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано