Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Від громади - дітям

Дата: 17.12.2019 14:08
Кількість переглядів: 915

Яхни«Діти – наше майбутнє» - всім відомий вислів. Проте для Миронівської обєднаної  територіальної громади це не просто слова, а заклик до дій. Дій, які зроблять це майбутнє кращим, для якого потрібно створити належні умови вже сьогодні.

Миронівка, Яхни, Микитяни, П’ятихатка, Нова Олександрівка, Нова Миронівка, Центральне, Андріївка – усі населені пункти, що ввійшли до складу Миронівської обєднаної територіальної громади, відтепер мають сучасні дитячі майданчики. Адже якісне дозвілля дітей – запорука їх гармонійного росту, відповідно, це важливий і необхідний щабель розвитку особистості. Майданчики виготовлені згідно потреб дітлахів різного віку – це цілий комплекс споруд: пісочниці, гойдалки, карусельки, балансири, гірки. Тут проводять час як найменші разом з батьками, так і діти шкільного віку.Центральне

11 нових комплексів виготовив для громади місцевий підприємець Юрій Зоря: «Проект майданчиків типовий, він взятий з однієї столичних виставок. Всі матеріали, використані під час створення майданчиків, сертифіковані, проходять регулярні перевірки і тестування. Це високоякісний пластик, ретельно висушена деревина – сосна, металеві кріплення. Використовуємо безпечну для людського організму фарбу – вона зносостійка, на резиновій основі»

Майданчики встановлюють в затишних, зелених зонах, місцеві жителі охоче підтримують це будівництво, самотужки висаджують біля них квіти, облаштовують парканчики – все заради втіхи малечі.

Андріївка- Маю онуків, тому знаю, наскільки важливо, щоб було більше місць для відпочинку дітей, - говорить миронівський міський голова Віталій Савенко. – Раніше, до створення громади, молоді сім’ї приїздили разом з дітьми відпочивати в місто, адже в нас є мотузковий парк, сквер з героями мультиків, багато куточків з дитячими гірками, гойдалками, є тематичний фонтан з підсвіткою, який особливо полюбляють наші найменші мешканці. Одним словом, є де відпочити і куди піти. Зі створенням громади тепер ми все це впроваджуємо і в прилеглих селах.Миронівка

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано