Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарна дорога - запорука успіху громади

Дата: 17.12.2019 13:55
Кількість переглядів: 982

вулиця ЗарічнаМиронівській громаді ще немає року, проте за цей час визначено головні пріоритетні напрямки і шляхи, якими вона рухатиметься вперед. Зокрема, це створення транспортної інфраструктури як основоположного вектору. На цей момент це понад 14 240 кв. м нового дорожнього покриття.

Н.Копилова, жителька однієї з новозаасфальтованих вулиць з об’єднаних сіл каже, що раніше нормального покриття на їх вулиці не було від моменту її створення, тому жителі задоволені. 

«Гарна дорога в селі – один з важливих показників його розвитку, - говорить миронівський міський головавулиця Кібенка В.Савенко.  Тому створення якісного асфальтного покриття по всіх населених пунктах громади – одне з наших першочергових завдань. Бо якщо ми в певному селі зберегли і фінансуємо ФАП, утримуємо садок, побудували дитячий майданчик, а дороги немає – всі зусилля зводяться нанівець. Звичайно, все відразу охопити  неможливо, тому ми продовжуємо роботу в цьому напрямку і маємо план подальшого асфальтування вулиць громади, щоб до кожного двору, будинку було комфортно підійти, під’їхати».

Крім навколишніх сіл, капітальний і поточний ремонт регулярно здійснюється і в адміністративному центрі – місті Миронівка. Знаково, що підрядника обрано шляхом обговорення усіх наданих пропозицій на засіданні Виконавчого комітету вулиця Василівка (Нова Миронівка)Миронівської міської ради. Серед інших, обрано виконавця, який запропонував найнижчу ціну та найбільший гарантійний термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано