Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розгляд звернень громадян

Дата: 24.09.2019 10:56
Кількість переглядів: 823

Емблема прокуратуриІнформація про розгляд звернень громадян Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури упродовж 8 місяців 2019 року

Робота з розгляду звернень громадян і юридичних осіб вважається одним із пріоритетних напрямків діяльності органів прокуратури.

При цьому, упродовж 8 місяців поточного року до Миронівського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури надійшло 53 звернення громадян, з них: вирішено по суті – 35 звернень, з них 18 – це звернення з питань досудового розслідування, приєднано до матеріалів кримінального провадження – 10 звернень, інші звернення направлені для вирішення за належністю до органів та відомств згідно компетенції.

Крім того, на особистому прийомі в Миронівському відділі Кагарлицької місцевої прокуратури прийнято 29 громадян.

Більшість звернень стосується земельних питань. На жаль, органи прокуратури позбавлені повноважень по проведенню перевірок у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів. Таким чином, на вказані звернення надається відповідне роз’яснення та звернення направляються в інші відомства за належністю.

Щодо тих звернень, які стосуються досудового розслідування кримінальних проваджень, то вказані звернення ґрунтовно вивчаються. За результатами розгляду приймається рішення про надання у кримінальних провадженнях вказівок, перевірки законності прийнятого рішення або вчинення інших дій в межах компетенції органів прокуратури.


« повернутися


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано