Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч ветеранів двох заводів МХП, які розташовані на Миронівщині  МХП-"Легко" та МХП - Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів

Дата: 31.05.2024 13:21
Кількість переглядів: 87

 

👍Світлана Паришкура , координаторка із взаємодії із військовими та ветеранами, організувала й зібрала колег на МЗВКК. Тут їх чекали кава, смачне пригощання й дружня атмосфера, під час якої ветерани знайомились, спілкувались на болючі теми, розповідали хто де служив, які отримали поранення та як проходили реабілітацію. Колеги обмінялись між собою номерами телефонів і так сформувалась команда «ветеранів МХП Миронівщини».

📎В межах програми реінтеграції «МХП Поруч», кожен учасник отримав абонемент на півроку у спортзал «Чайка» від компанії МХП та відповіді на важливі для них питання. Так для цього запросили юриста та психолога із «Ветеран ХАБу» Києва, які розповіли про підтримку, яку вони надають, та залишили свої контакти для консультацій.

✍️Світлана презентувала програму «МХП Поруч» та про можливість участі у грантах компанії для розвитку своєї справи, також вивчила проблеми наших ветеранів для подальшої допомоги у їх вирішенні.

💬«Мені сподобалось, як вони відзначили теплий прийом у своїх колективах по поверненню до роботи, - розповідає координаторка. - Наприклад, один із ветеранів розповів як його чекали. Каже «Ви уявляєте, я навіть ніколи в житті не підозрював, що буде така дружня зустріч з колегами!». А інший зауважив, що пройшов дуже складний етап і, що в нього дуже сильна підтримка колег по роботі. Це дає можливість натхненно працювати та переборювати свої труднощі. Саме колективна підтримка багато чого значить для наших ветеранів!»

Ці зустрічі важливі і вони будуть відбуватись систематично.

#МХП_МЗВКК #МХП_Громаді #МХП_допомагає #МХП_підтримує_команду



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано