Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 17.05.2024 13:55
Кількість переглядів: 107

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

 

Відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням Миронівської міської ради від 25.04.2024 № 5274-69-VІІІ (далі – Положення) повідомляємо про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності.

Інформація про проведення конкурсу:

  1. Дата, час і місце проведення конкурсу: 04 червня 2024 року, 14.00 год., вул. Соборності, 48, м. Миронівка, Обухівського району Київської області (зал засідань).
  2. Місцезнаходження об'єкта оцінки: 08801, Київська область, Обухівський район, м. Миронівка, вул. Травнева, кадастровий номер 3222910100:01:297:0025.
  3. Мета проведення незалежної оцінки: продаж земельної ділянки.
  4. Розмір земельної ділянки, усього: 0,3176 га.
  5. Місце розташування земельної ділянки: Київська область, Обухівський район, м. Миронівка, вул. Травнева.
  6. Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель побутового обслуговування (код КВЦПЗ 03.13).
  7. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки:  2 453 004,78 грн (два мільйони чотириста п’ятдесят три тисячі чотири гривні 78 копійок).
  8. Кінцевий термін подання документів – 30 травня 2024 року.
  9. Строк виконання робіт у календарних днях – не більше 10 днів;
  10.  Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:
  • заява про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності за встановленою формою, згідно додатку 3 до Положення;
  • інформація про претендента, згідно додатку 4 до Положення;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (подаються у разі проведення конкурсу з метою виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок).
  1. Вимоги до учасників конкурсу (кваліфікаційні вимоги до оцінювачів, що залучаються до надання послуг з оцінки майна, а також до суб'єктів оціночної діяльності):

- складена, відповідно до цього Положення, конкурсна документація;

- відповідна кваліфікація оцінювачів щодо об'єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» або виданими відповідно до Закону України «Про оцінку земель»;

- перелік оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- перелік інших фахівців, які можуть бути залучені до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства (за наявності).

  1. Інформація про замовника та особу - платника робіт з оцінки: Миронівська міська рада;
  2. Інформація про подібні до об'єкта оцінки об'єкти, згідно додатку 2 до Положення;
  3. Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об'єкта оцінки: 6000,00 грн (шість тисяч грн 00 коп.);
  4. Порядок оплати послуг з оцінки: згідно умов договору, який буде укладений з переможцем;
  5. Відомості про місцезнаходження комісії, робочої групи, їх контактні номери телефонів: Київська область, Обухівський район, м. Миронівка, вул. Соборності, 48, тел. (04574)51271.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до загального відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради не пізніше ніж за 2 (два) робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) і складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної  в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;
  • підтвердних документів. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об'єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано