Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до Миронівської ВОДОЛІКАРНІ!

Дата: 13.05.2024 09:33
Кількість переглядів: 159

 

Лікарня відновного лікування продовжує надавати медичні послуги різного напрямку, а пацієнтами закладу є не лише миронівчани, а й мешканці сіл і міст з різних куточків України.

Частина жителів Миронівської громади в порядку черги може пройти курс лікування безкоштовно - витрати за медичні послуги покриваються з місцевого бюджету. Наразі це 15 осіб на місяць.

Основними показаннями для перебування в лікарні є:

🔸 захворювання опорно-рухового апарата;

🔸 захворювання кісток та суглобів;

🔸 переломи;

🔸 поранення;

🔸 захворювання периферичної нервової системи;

🔸захворювання шкіри, включаючи опіки;

🔸 захворювання сердцево-судинної системи на початковій стадії.

Для військовослужбовців, що мають відповідні показання, перебування в лікарні також є безкоштовним завдяки благодійному фонду "МХП-Громаді".

Основні методи лікування - радонові вани, радон для яких видобувається з власних свердловин. З рядом фізотерапевтичних процедур радонові ванни дають позитивний результат під час лікування.

Ціни на медичні послуги в лікарні відновного лікування є одними з найнижчих, порівнюючи з аналогічними закладами по Україні. Вартість "курсівки" - від 5122 грн, вартість "путівки" - від 13222 грн.

У вартість "путівки" входять послуги з лікування, трьохразове харчування та проживання в номерах. У вартість "курсівки" - тільки послуги з лікування.

На території лікарні є реабілітаційний зал з тренажерами, WiFi та велика зелена зона з виходом на берег річки Росавка. Територіально лікарня знаходиться в 2-х хвилинах їзди від центру міста. Неподалік території лікарні є продуктові магазини, аптека, відділення Нової пошти та ресторан.

З питань лікування телефонуйте +38 068 948 95 64.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано