Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога військовослужбовцям та членам їх родин від Миронівської міської ради

Дата: 30.04.2024 20:09
Кількість переглядів: 157

Нагадуємо про ряд можливостей отримання допомоги для військовослужбовців та членів їх родин від Миронівської міської ради.

  •  В рамках Положення про порядок використання фонду депутата міської ради 8 скликання, захисники і захисниці, які беруть участь в бойових діях можуть отримати матеріальну допомогу на придбання необхідного обладнання для служби. Бюджет "депутатського фонду" на 2024 рік - 22 000 000 грн. Документи приймаються депутатами міської ради.

 

  •  В рамках Програми фінансової підтримки військових частин Збройних Сил України на 2024 рік, підрозділи, у яких несуть службу жителі нашої громади, можуть отримати субвенцію на придбання необхідного майна. Бюджет даної програми на 2024 рік - 20 000 000 грн. Звернення надсилаються напряму до Миронівської міської ради.


Згідно умов Положення про надання матеріальної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей, Миронівська міська рада надає ряд допомоги, а саме:

  •  40000 гривень кожному жителю громади, хто буде мобілізований чи буде зарахований на військову службу за контрактом після 01 травня 2024 року. Документи по даному виду допомоги прийматиме Третій відділ Обухівського РТЦК та СП.

 

  • 5000 гривень одноразової допомоги військовослужбовцям, які брали участь у бойових діях після 24.02.2022 року;
  •  10000 гривень щорічної допомоги військовослужбовцям з числа жителів нашої громади на лікування (поранення, контузія, каліцтво, отримане під час участі в бойових діях, стан післяопераційного періоду, хвороби, що потребують оперативного втручання, онкозахворювання, тощо);

 

  • 5000 гривень одноразової допомоги родинам військовослужбовців, які мають статус безвісти зниклих або тих, що перебувають у полоні;
  • до 80000 грн родинам військовослужбовців, які загинули (померли) під час участі в бойових діях.


Документи по останнім чотирьом видам допомоги приймаються Відділом соціального захисту та ветеранської політики Миронівської міської ради.

У разі, якщо звертається член родини, додатково він повинен надати копії документів, що підтверджують родинні зв'язки, а також згоду від військовослужбовця (допускається отримання її фотографії через інтернет).

Фінансування всіх програм по допомозі захисникам та захисницям виконується завдяки кожному, хто платить податки до бюджету Миронівської громади.

Реалізація даних ініціатив стала можливою завдяки плідній співпраці депутатського корпусу та Миронівської міської ради.

За перші чотири місяці 2024 року Миронівською міською радою на дані заходи витрачено близько 40 000 000 гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано