Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічний розвиток громади

Дата: 22.03.2024 08:51
Кількість переглядів: 207

   Перша робоча зустріч, на якій презентували план і бачення стратегії розвитку Миронівської громади на 2024-2034 роки, відбулась минулого тижня у залі мерії. Учасниками стали Фонд «МХП-Громаді», Миронівська міська рада та залучені експерти - засновники громадської організації «Інститут «Республіка».

   Віталій та Олександра Гліжинські  (ГО "Інститут Республіка") на презентації проговорили ключові моменти, які необхідно врахувати при створенні стратегії в умовах воєнного стану. План розвитку передбачає створення комфортних умов для жителів громади та її соціальний розвиток, економічне зростання та нові робочі місця, залучення інвесторів та нових партнерів тощо.

    Процес буде супроводжуватись демократичними принципами та включає співпрацю із молодіжним, громадськими, комунальними організаціями, органами місцевого самоврядування та  широке залучення громади через інструменти публічних обговорювань та соціальних опитувань.

   Також стратегія буде будуватись на викликах сучасності й буде мати англомовний варіант, щоб виходити на міжнародні організації для залучення  фінансування у нашу громаду.

   На зустрічі було підписано тристоронній договір  про подальшу співпрацю у сфері розробки стратегії розвитку Миронівської громади.

   Слідкуйте за нашими новинами та ставайте активними учасниками у створенні громади мрії!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано