Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миронівській громаді за кошти Європейського Інвестиційного банку буде реалізовано проєкт

Дата: 20.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 159

У Миронівській громаді за кошти Європейського Інвестиційного банку буде реалізовано проєкт "Реконструкція з добудовою Миронівського академічного ліцею №3 по вул. Перемоги, 33, в м. Миронівка Київської області"

 

Технічний супровід реалізації проєкту в рамках Програми відновлення України здійснюватиметься  за підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні. Працюватимемо у співпраці з експертами Іриною Покотильською, Всеволодом Яковлєвим, Оленою Панченко під керівництвом Ігоря Кістєньова-Кавказького.

З метою отримання необхідних знань впровадження інфраструктурного проєкту, що фінансуюється міжнародними фінансовими інституціями, а саме ЄІБ, представники гуманітарного відділу  виконавчого комітету Миронівської  міської ради взяли участь у семінарі “Технічна підтримка реалізації субпроєктів Програми для відновлення України”, організованому ПРООН в Україні. Семінар став платформою для обговорення ключових аспектів реалізації проєктів, зокрема, технічних та фінансових питань, особливостей проведення закупівель, впровадження інструментів соціального менеджменту та інших важливих аспектів.

Дякуємо команді ПРООН за професійний підхід, допомогу та технічну підтримку у реалізації субпроєкту Миронівської громади в рамках Програми відновлення України, що фінансується Європейським інвестиційним банком.

Дякуємо всім, хто бере участь у реалізації такого важливого для нашої громади проєкту!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано