Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ 

Дата: 21.08.2023 11:04
Кількість переглядів: 96

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ  РОЗРОБЛЕННЯ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ, РОЗТАШОВАНОЇ В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ МИРОНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ МІСТА МИРОНІВКА, ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ, КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ЗЕМЛІ ПРОМИСЛОВОСТІ) "ОЛІЙНО-ЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД ПРОДУКТИВНІСТЮ 1000 Т/ДОБУ ЗА НАСІННЯМ СОЇ АБО 750 Т/ДОБУ ЗА НАСІННЯМ РАПСУ" ДЛЯ ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТУ: "НОВЕ БУДІВНИЦТВО ПАРОВОЇ КОТЕЛЬНІ НА БІОМАСІ ПРОДУКТИВНІСТЮ 25 Т ПАРИ НА ГОДИНУ НАДЛИШКОВИМ ТИСКОМ 1,6 МПА, ЗІ СКЛАДОМ ЗБЕРІГАННЯ ПАЛИВА ДО 300 М2», КАДАСТРОВИЙ НОМЕР № 3222910100:03:232:0005 ЗА АДРЕСОЮ: МІСТО МИРОНІВКА, ВУЛИЦЯ СТЕПОВА,8, ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ, КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Відповідно до ст. 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», ч. 10 ст.12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» та Постанови КМУ «Порядок проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», від 25.05.2011 № 555 Миронівська міська рада повідомляє, що з 29 серпня 2023 року по  29 вересня 2023 року (включно) триватимуть громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів до проєкту містобудівної документації на місцевому рівні та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Підстава розроблення: рішення Миронівської міської ради №3706-32-VІІІ від 24.11.2022 р.; завдання на проектування.

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:
  1. Проектом документа державного планування «Внесення змін до детального плану території земельної ділянки, розташованої в адміністративних межах Миронівської міської ради за межами населеного пункту міста Миронівка, Обухівського району, Київської області (землі промисловості) "Олійно-екстракційний завод продуктивністю 1000 т/добу за насінням сої або 750 т/добу за насінням рапсу" для проектування об’єкту: "Нове будівництво парової котельні на біомасі продуктивністю 25 т пари на годину надлишковим тиском 1,6 МПа, зі складом зберігання палива до 300 м2», кадастровий номер № 3222910100:03:232:0005 за адресою: місто Миронівка, вулиця Степова,8, Обухівського району, Київської  області» було визначено функціональне призначення та параметри забудови ділянки, виявлено та уточнено територіальні ресурси для всіх видів функціонального використання території, інженерного благоустрою, захисту громадян та місцевості від небезпечних техногенних і природних процесів, охорони навколишнього природного середовища. В проекті проведено збір вихідних даних щодо розташування ділянки проектування, наявності природних, екологічних та інших містобудівних умов і обмежень її освоєння. Проведене ознайомлення з проектними матеріалами подібних комплексів, наданих інвестором.  Надані пропозиції щодо містобудівного освоєння, організації функціонування території, розміщення інженерних споруд, тощо. Визначене розміщення основних потужностей підприємства та граничні показники його шкідливості.

Зміст проекту детального плану території відповідає діючому законодавству України у галузі містобудування та вимогам Державних будівельних норм: ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

У ході виконання стратегічної екологічної оцінки у процесі розробки даного детального плану, а головним чином у звіті про стратегічну екологічну оцінку, розглянуті заходи із забезпечення екологічної безпеки та здоров’я громадян на ділянці проектування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку – Миронівська міська рада Київської області.
  2. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій і зауважень у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки здійснюється відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 21 серпня 2023 року і триває до 20 вересня 2023 року (30 днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу вулиця Соборності,48, місто Миронівка, Київська обл., 08800, та електронному вигляді, а саме на електронну скриньку Миронівської міської ради.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання заплановані 18 серпня 2023 року о 14:00 у приміщенні Миронівської міської ради за адресою: 48, вулиця Соборності, Миронівка, Київська обл..

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Внесення змін до детального плану території земельної ділянки, розташованої в адміністративних межах Миронівської міської ради за межами населеного пункту міста Миронівка, Обухівського району, Київської області (землі промисловості) "Олійно-екстракційний завод продуктивністю 1000 т/добу за насінням сої або 750 т/добу за насінням рапсу" для проектування об’єкту: "Нове будівництво парової котельні на біомасі продуктивністю 25 т пари на годину надлишковим тиском 1,6 МПа, зі складом зберігання палива до 300 м2», кадастровий номер № 3222910100:03:232:0005 за адресою: місто Миронівка, вулиця Степова,8, Обухівського району, Київської  області» -відділ містобудування та архітектури Миронівська міська рада Київської області, за адресою: 58, вулиця Соборності, Миронівка, Київська обл..

ґ) із проектами звітів можна ознайомитись на офіційному сайті Миронівської міської ради

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто від 21.08.2023 року до 20.09.2023 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Із наявною екологічною інформацією, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування можна ознайомитись у Звіті про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування «Внесення змін до детального плану території земельної ділянки, розташованої в адміністративних межах Миронівської міської ради за межами населеного пункту міста Миронівка, Обухівського району, Київської області (землі промисловості) "Олійно-екстракційний завод продуктивністю 1000 т/добу за насінням сої або 750 т/добу за насінням рапсу" для проектування об’єкту: "Нове будівництво парової котельні на біомасі продуктивністю 25 т пари на годину надлишковим тиском 1,6 МПа, зі складом зберігання палива до 300 м2», кадастровий номер № 3222910100:03:232:0005 за адресою: місто Миронівка, вулиця Степова,8, Обухівського району, Київської  області», відділ містобудування та архітектури Миронівської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано