Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Передай інформацію про гніздо – захисти лелек: ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив нову функцію на сайті

Дата: 03.08.2023 15:04
Кількість переглядів: 230

 

ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив нову функцію на власному сайті. За її допомогою клієнти можуть повідомити про виявлені гнізда лелек на електроопорах та стан птахів в них. Цей новий функціонал стане важливим інструментом у захисті птахів та попереджені відключень світла у клієнтів через обвалення гнізд на електричні дроти. Компанія розробила його в рамках власного еколого-просвітницького проєкту #Лелеченьки, який вже допоміг захистити понад 10 тисяч білих лелек в Україні.

Нова функція на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі «#Лелеченьки: передай інформацію про гніздо» дозволить клієнтам повідомити про виявлені гнізда на електричних опорах та надати інформацію про кількість та стан птахів у ньому. Це допоможе енергетикам оперативно дізнаватися де саме з’явилися нові гнізда, щоб в подальшому укріплювати їх спеціальними захисними платформами, а також передавати важливі дані про лелек орнітологам-науковцям. Укріплення гнізд дозволяє захистити лелек від ураження струмом або загибелі через руйнування гнізда. А також попередити аварії на лініях та відключення світла у клієнтів.

«Попри війну компанія продовжує розвивати інфраструктуру електромереж, застосовуючи сучасні цифрові технології та спираючись на принципи сталого розвитку. Наша мета – надавати українцям якісні послуги з електропостачання і бути максимально дружніми до довкілля. Нова функція на сайті є продовженням нашого проєкту із захисту білого лелеки #Лелеченьки. З новою функцією і за допомогою наших клієнтів ми зможемо зберегти ще більше цих символічних для українців птахів», – підкреслив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Щоб передати інформацію про виявлене гніздо необхідно:

  1. перейти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі та відкрити розділ «#Лелеченьки: передай інформацію про гніздо»;
  2. натиснути кнопку «Детальніше», заповнити форму та відправити її.

Після отримання та перевірки інформації енергетики, в разі такої необхідності, перенесуть гніздо на захисну платформу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано