Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Постанова Миронівської міської територіальної виборчої комісії від 30.05.2023 № 120

Дата: 31.05.2023 19:37
Кількість переглядів: 159

 

МІСЦЕВІ ВИБОРИ

25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

Миронівська міська територіальна виборча комісія

 Обухівського району Київської  області

П О С Т А Н О В А 
м.Миронівка

 

17 год 30 хв

«30» травня 2023 року                                                                 № 120

 

Про визнання, особи, обраною депутатом Миронівської  міської ради Обухівського району Київської області, такою, яка не набула депутатського мандата та обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати від  КИЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»

 

Розглянувши заяву Гніденка Олександра Миколайовича, обраного депутатом Миронівської міської ради в територіальному виборчому  списку №3 від  КИЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» про відмову від депутатського мандата. Відповідно  «Роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів», затвердженого постановою ЦВК від 28 жовтня 2020 року № 433 виборча комісія зобов’язана визнати Гніденка Олександра Миколайовича таким, що не набув депутатського мандата та визнати обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати від відповідної місцевої організації партії по територіальному виборчому  списку №3. Відповідно до територіального виборчого  списку №3 вказаної місцевої організації партії, наступним за черговістю кандидатом у депутати до Миронівської міської ради міської ради є Мозгова Галина Савівна.                    

На підставі вищезазначеного, відповідно до пункту 5.4 «Роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів», затвердженого постановою ЦВК від 28 жовтня 2020 року № 433, керуючись частиною п’ятою статті 283 Виборчого кодексу України, Миронівська міська територіальна виборча комісія п о с т а н о в л я є:

 

1. Визнати, обраного на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року депутатом Миронівської міської ради Обухівського району Київської області від  КИЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ», Гніденка Олександра Миколайовича, таким, що не набув депутатського мандата.

 

 

 

2. Визнати обраною депутатом Миронівської міської ради Обухівського району Київської області від   КИЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ», Мозгову Галину Савівну  по територіальному виборчому  списку №3.

3.Повідомити Мозгову Галину Савівну не пізніше ніж на наступний день  з дня прийняття  цієї постанови про визнання її обраним депутатом Миронівської  міської ради  та про необхідність  подання документів  для реєстрації  її депутатом Миронівської  міської ради Обухівського району Київської області.

4.Цю постанову оприлюднити на офіційному сайті Миронівської міської ради.

5.Передати належним чином завірену копію цієї постанови до центральної виборчої комісії.

.

          

Заступник голови територіальної виборчої комісії                  

 

підпис

 

Л.Резніченко

(головуючий на засіданні)

 

(підпис)

 

(ініціал імені, прізвище)

Секретар територіальної виборчої комісії

 

підпис

 

Г.Кришкова

(секретар комісії (секретар засідання)

 

(підпис)

 

(ініціал імені, прізвище)

                                       МП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано