Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опитування переміщених підприємств України

Дата: 28.02.2023 10:32
Кількість переглядів: 237

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва запрошує Вас долучитись до опитування (https://forms.gle/eQd8Dt8VgtjQLHDw7) переміщених підприємств України, яке відбувається в рамках програми «Європейський Союз для довкілля» (EU4Environment). Метою цього опитування є визначення проблем і потреб переміщених виробничих підприємств для подальшої підтримки їх «зеленого» відновлення.

За результатами отриманих даних буде здійснено аналіз проблем, з якими зіткнулися підприємства під час переміщення, а також у процесі відновлення своєї виробничої діяльності. Далі буде здійснено пошук та аналіз національних і міжнародних можливостей для задоволення потреб переміщених підприємств на їхньому шляху до відновлення.

Наступним кроком стане розробка пакетних пропозицій із консультування підприємств з подальшою розробкою рекомендацій/заходів із зеленого відновлення, враховуючи підбір фінансових можливостей для їх реалізації.

Консультації будуть надані фахівцями Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (Центр РЕЧВ) на безоплатній основі в рамках виконання програми EU4Environment, яка фінансується Європейським союзом.

Крім цього, Центр РЕЧВ активно долучається до виконання інших проєктів міжнародної технічної допомоги, які мають на меті сприяти відновленню промисловості України. З огляду на це, результати опитування підприємств стануть підґрунтям для плануванні діяльності у рамках нових проєктів.

Для зручності опитувальник розроблений у вигляді анкети, яка складається з 6 секцій та налічує 34 питання, відповіді на які не відберуть у Вас більше 15 хвилин.

Посилання на опитувальник: https://forms.gle/eQd8Dt8VgtjQLHDw7

Онлайн-опитування буде тривати з лютого до кінця березня.

Запевняємо Вас, що дане опитування анонімне. Назва підприємства та контактні дані збираються для того, щоб уникнути повторень (наприклад, коли з одного підприємства опитувальних заповнюють декілька представників).

Результати опитування будуть оформлені у вигляді звіту та доступні на сайті Центру РЕЧВ (www.recpc.org).

У випадку запитань напишіть нам на info@recpc.org або зателефонуйте за номером 044 227 83 78.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано