Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення щодо включення кандидатур до складу конкурсних комісій

Дата: 02.11.2022 13:59
Кількість переглядів: 365

Відділ культури, молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області, керуючись ст.211- 215 Закону України «Про культуру» та на виконання  «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Миронівської міської ради» від 30.07.2021 № 1401-13-VIII, розміщує інформацію про надання пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо включення кандидатур до складу конкурсних комісій для обрання:

  • директора Миронівського базового будинку культури Миронівської міської ради Київської області;
  • директора Миронівської базової бібліотеки Миронівської міської ради Київської області.

Необхідно до 14.11.2022 року подати до відділу культури, молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області по три кандидатури для їх включення до складу конкурсної комісії.

Відповідно до п.3.3. та п.3.5 Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Миронівської міської ради» від 30.07.2021 № 1401-13-VIII:

 

3.3 Членами конкурсної комісії можуть бути:

- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

 

3.5. Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

2) має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи працівників Відділу культури, молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області;

4) є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

 

Відповідно до п.3.20. та п.3.21.  Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Миронівської міської ради» від 30.07.2021 № 1401-13-VIII:

 Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування надає Відділу культури, молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета відповідно до підпункту 1 пункту 3.18 розділу 3 цього Положення. (ДОДАТКИ МОЖНА ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ)

Жеребкування проводиться в разі подання кандидатур не менше ніж від двох громадських організацій. Для проведення жеребкування наказом Відділу культури, молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області утворюється комісія з жеребкування у складі голови, секретаря та членів комісії.

Зазначені документи надсилаються до 14.11.2022 року на поштову адресу 08801, м. Миронівка, вул. Соборності,60, Відділ культури молоді та спорту Миронівської міської ради Київської області та на електронну адресу (скан. копії з підписами) kultura808@ukr.net

 

Дата та місце жеребкування (в разі подання кандидатур не менше ніж від двох громадських організацій) будуть повідомлені додатково.

 

Уповноважена особа:  Господарисько А.В., тел.(04574 5-70-31)


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано