Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про відкриття провадження в адміністративній справі

Дата: 19.10.2022 11:50
Кількість переглядів: 166

На виконання ухвали Київського окружного адміністративного суду від 05.10.2022 року інформуємо про відкриття провадження в адміністративній справі №371/763/22 за позовом Яременко Оксани Вікторівни до Миронівської міської ради Обухівського району Київської області про визнання протиправним та скасування рішення Миронівської міської ради Обухівського району Київської області № 3558-28-VІІІ від 28.07.2022 «Про припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти Зеленківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Миронівської міської ради Київської області, зміни типу закладу та його перейменування».

     Вимоги позивачки:

  1. Прийняти позовну заяву про визнання незаконним та скасування рішення Миронівської міської ради Обухівського району Київської області № 3558-28-VIII від 28 липня 2022 року «Про припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти Зеленьківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-IIІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Миронівської міської ради Київської області, зміну типу закладу та його перейменування» до розгляду.

  2. Відповідно до положень пункту 6 статті 94 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі сумнівів відповідача чи суду у відповідності поданих позивачем копій оригіналам документів, витребувати у відповідача оригінали документів, які знаходяться у нього і відсутні у позивача, в тому числі й звернення до Миронівської міської ради Служби освітнього омбудсмена, яке було надіслане до органу місцевого самоврядування задля сприяння захисту прав здобувачів освіти.

  3. Визнати протиправним та скасувати рішення Миронівської міської ради Обухівського району Київської області № 3558-28-УШ від 28 липня 2022 року «Про припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти Зеленьківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ПІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Миронівської міської ради Київської області, зміну типу закладу та його перейменування».

  4. Стягнути з Відповідача на користь Позивача в рахунок відшкодування витрат на оплату судового збору та комісії за послуги банку 1022 гривень 40 копійок.

  5. У відповідності до положень пунктів 9, 10 частини 6 статті 12 Кодексу адміністративного судочинства України справу прошу розглянути за правилами спрощеного позовного провадження у зв'язку з її незначною складністю та з обмеженням у часі на подолання наслідків прийняття незаконного рішення, незворотних наслідків його прийняття, винятковою важливістю даного питання й необхідністю негайного його вирішення.

Призначено підготовче засідання на 02 листопада 2022 року о 14:00 год. Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, буд. 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано