Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запуск єдиного порталу вакансій!

Дата: 22.09.2022 14:37
Кількість переглядів: 323

 

 Десятки тисяч робочих місць на відстані одного кліку. Такі можливості відкриває Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua), який розпочинає роботу від сьогодні завдяки спільним зусиллям Міністерство економіки України , Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів з пошук роботу (Work.ua, robota.ua , novarobota.ua , PidBir, grc.ua - сайт з пошуку роботи , Jooble).

 Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплат. Єдина база даних оновлювається в режимі реального часу. Підписка на вакансії за галуззю та регіоном можно здійснити через наш чат-бот у Telegram https://is.gd/ymASEZ.

Запуск нового порталу дозволить подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізувавши процес пошуку легальної роботи. Належне забезпечення підприємств кадрами підсилить розвиток економіки. Радимо усім бажаючим відвідати портал і скористатися шансом збудувати нову кар’єру.

 Створення Єдиного порталу вакансій передбачалося Стратегією розвитку Державної служби зайнятості, а практична реалізація проекту розпочалась завдяки підписанню угоди про співпрацю між Міністерством економіки України та провідними сайтами з пошуку роботи. Дякуємо їм за активну співпрацю та підтримку у такій важливій для всіх нас програмі. 

 Також нагадуємо, що за допомогою ви можете звертатися на нашу онлайн-підтримку через чат-бот у Telegram https://is.gd/ymASEZ.

 Ми працюємо для вас! Тримаємо економічний фронт разом! 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано