Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ПОТОЧНІ РЕМОНТИ ПОКРІВЕЛЬ, ЗАМІНА ВІКОН ТА ДВЕРЕЙ ТРИВАЮТЬ НА 248 ОБ’ЄКТАХ, ПО 52-Х – РОБОТИ ЗАВЕРШЕНО

Дата: 14.07.2022 09:20
Кількість переглядів: 1404

Для ліквідації наслідків бойових дій на Київщині у квітні цього року з резервного фонду держбюджету виділено 400 мільйонів гривень. Першочергово кошти спрямовуються на відновлення об’єктів із незначними пошкодженнями, зокрема, на заміну вікон, дверей та ремонт покрівлі. Наразі роботи завершили вже на 52-х об’єктах. Про це під час брифінгу повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«На Київщині триває відновлення об’єктів інфраструктури та житлових будинків, що були зруйновані та пошкоджені внаслідок російської агресії. Для поточних ремонтів із держбюджету було виділено 400 млн гривень. Наразі роботи із заміни вікон, дверей та покрівлі тривають на 248 об’єктах. По 52-х – роботи завершено. Серед них 13 закладів охорони здоров’я, три школи, одна адмінбудівля, Центр творчості дітей та юнацтва, 16 багатоквартирних та 18 приватних житлових будинків», – прокоментував він.

За словами Олексія Кулеби, кошти з резервного фонду державного бюджету також спрямовуються й на ремонти доріг, зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж, прибирання вулиць та прибудинкових територій від будівельного сміття. Наразі вже відновлено 10 тисяч 225 м2 дорожнього покриття.

Крім того, голова Київської ОВА зазначив, що частина об?єктів відновлюється й завдяки залученню коштів міжнародних партнерів та інвесторів. Таким чином, вже вдалося відремонтувати 104 об’єкти.

«Зазначу, що усунення наслідків війни в Україні потребує колективної допомоги, зокрема й від інших країн. Ми в свою чергу – відкриті до співпраці. Обласна і місцева влади докладають максимум зусиль для того, аби не тільки відбудувати зруйноване. Результатом наших спільних дій стане підвищення якості життя і добробуту мешканців області, модернізація та посилення економічного потенціалу», – зауважив Олексій Кулеба.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано