Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва

Дата: 09.06.2022 17:39
Кількість переглядів: 485

Фонд «Єдність за майбутнє» з моменту заснування у 2004 році займається підтримкою жінок у складних життєвих обставинах. Одним із напрямків цієї роботи є підтримка жіночої самозайнятості та власного бізнесу. З 2019 року Естонська рада у справах біженців, Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» та Гараж48 у співпраці впровадили дві Програми розширення можливостей жіночого підприємництва для того, щоб підтримати жінок у східній Україні у збільшенні доходу родин шляхом створення власного бізнесу. Завдяки цій підтримці було створено 29 міні-бізнесів, очолюваних жінками у 5 східних областях України.

У 2022 році в програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях. Як мінімум 31 жінка чи бізнес-команди, очолювані жінками, які будуть відібрані журі, отримають підтримку, еквівалентну сумі від 20 000 грн до 150 000 грн разом з наставницькою підтримкою протягом шести місяців.

У програмі можуть взяти участь індивідуальні бізнес-заявки та жіночі команди (де більшість складають жінки) з новими мікро- та сімейними бізнесами або вже існуючими бізнесами. Буде проведено дві окремі програми: одна для нових бізнесів та одна для існуючих бізнесів.

Перший навчальний тренінг в онлайн-форматі відбудеться 02 липня. Для реєстрації в навчальних воркшопах потрібно зареєструватися за посиланням: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022 Ця програма сприяє створенню нових робочих місць у громаді, вирішенню проблеми працевлаштування внутрішньо переміщених жінок та місцевих жінок і дає можливість для відновлення стійкого джерела доходів для родин, які постраждали від війни.

Якщо у Вас є питання щодо Програми підприємництва, будь ласка, звертайтеся на електронну адресу: zm.ednist2021@gmail.com або за телефонами: 0956118798 Раїса.

Детальнішу інформацію отримаєте за посиланням

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано