Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення до населення Миронівської територіальної громади

Дата: 04.04.2022 17:05
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго» повідомляє про масові відключення та пошкодження електроустановок об’єктів та електричних мереж напругою 220 – 750 кВ в магістральних та міждержавних електричних мережах, що сталися внаслідок бойових дій з 24 лютого 2022 р. Забезпечення споживачів України електричною енергією здійснюється в складних умовах воєнного часу.

Додаткових ускладнень в роботі об’єднаної енергетичної системи України завдають відключення повітряних ліній електропередачі, пов’язані з низовими пожежами, які спричинені підпалами з боку населення: стерні, очерету та сухостою. Це призводить до порушень в роботі мережі та загрожує тривалими відключеннями об’єктів критичної інфраструктури.

 У зв’язку з цим представники Миронівської міської ради, старостинських округів громади посилюють контроль за пожежною безпекою в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі та звертаються до населення щодо неприпустимості розкладення вогнищ, спалювання стерні, очерету та сухостою в зонах повітряних


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано