Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Історія успіху працевлаштування в Миронівській районній філії Київського обласного центру зайнятості

Дата: 04.02.2022 14:01
Кількість переглядів: 240

До Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості у 2016році за сприянням у працевлаштуванні звернувся Кириченко Віталій Владиславович,  якого було звільнено з роботи.

Кар’єрний радник Чучук Людмила Миколаївна з’ясувавши професійний досвід, навики та здібності особи розробила комплекс заходів працевлаштування. Віталію було запропоновано скористатись послугами фахівця з профорієнтації, де з’ясувалось, що у нього є здібності до самозайнятості.  Відвідавши інформаційні та тематичні семінари безробітний серйозно задумався про можливість відкриття власної справи.

Покращити свої знання  щодо започаткування та ведення власного бізнесу, оцінити конкурентоспроможність своєї бізнес-ідеї допомогли навчальні он-лайн програми на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості.

Подавши до центру зайнятості Бізнес-план та заяву на призначення одноразової допомоги, Віталій Владиславович  здійснив державну реєстрацію юридичної особи, створив  ПП"Агенство Земельного Кадастру та оцінки "ГЕО СВІТ", зайнявся справою близькою для нього. Його підприємство успішно працює і нині, бажаємо амбітному підприємцю подальшого професійного розвитку!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано