Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 01.12.2021 09:10
Кількість переглядів: 459

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю згідно спеціальної резолюції Генеральної Асамблеї ООН. Відзначення цієї дати спрямоване на привернення уваги суспільства і громадськості до проблем людей з інвалідністю,  розширення їх можливостей, забезпечення рівності у суспільстві, захисту прав, гідності та благополуччя. 

Ключовим державним органом що сприяє працевлаштуванню осіб з інвалідністю, є центри зайнятості. Центр зайнятості реєструє людей з особливими потребами і допомагає їм у пошуку роботи готує їх до працевлаштування, надає інформацію про вільні вакансії. Сприяння працевлаштуванню відбувається з урахуванням висновків МСЕК.

 На жаль, люди з інвалідністю часто залишаються наодинці зі своїми труднощами. Тому дуже важливо спільними зусиллями органів влади, роботодавців та служби зайнятості допомогти цим людям реалізувати право на працю, знайти гідну роботу, відчути себе рівноправними членами суспільства.

Детальна інформація про службу зайнятості, її структуру, послуги людям з особливими потребами, роботодавцям та документи розміщено на сайті Державної служби зайнятості України за посиланням: https://www.dcz.gov.ua 

 

                                                       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано