Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Легалізація трудових відносин

Дата: 23.11.2021 10:45
Кількість переглядів: 486

Легалізація трудових відносин - запорука соціальних гарантій на майбутнє!!!

"Тіньова" зайнятість- це проблемне явище дуже актуальне в наш час, так як використання найманої праці без оформлення трудових відносин мають у собі багато негативних моментів, які суттєво впливають на життя людини.

Головною метою служби зайнятості є максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, сприяння легалізації найманої праці та працевлаштування шукачів роботи.

Легальна трудова діяльність – це основа соціальної захищеності.

 Для роботодавців нелегальна праця може принести нестабільність у діяльності,  відсутність відповідальності  працівника,  можливість  безкарного заподіяння матеріальної шкоди, неналежне  виконання трудових обов’язків.

Для найманого працівника  неоформлені  трудові відносини  несуть нестабільність  щодо можливого припинення  трудових відносин  у будь – який час і без належного обґрунтування, повну відсутність соціальних гарантій,  передбачених державою для найманих працівників, мізерної пенсії у майбутньому.

Фахівцями Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості  проводиться  роз’яснювальна робота серед роботодавців та шукачів роботи щодо переваг легальних трудових відносин та відповідальність  роботодавців за використання незадекларованої праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано