Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як здійснюється прийом громадян у центрах зайнятості під час встановлення "Червоного" рівня епідеміологічної небезпеки поширення СОVID-19?

Дата: 15.11.2021 09:49
Кількість переглядів: 259

Клієнти  служби зайнятості запитують, як наразі здійснюється прийом громадян у центрах зайнятості?

Відповідаємо?

З метою недопущення розповсюдження гострої  распіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої  коронавірусом  SARS-CoV-2, та дотримання карантинних норм, визначених чинним законодавством, та у відповідності до рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про встановлення «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки поширення СОVID-19.

Переважна більшість центрів зайнятості працює  з дотриманням протиепідемічних норм. Миронівська районна філія Київського обласного центру зайнятості в тому числі.  На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 вхід до приміщення відвідувачам служби зайнятості заборонено.

Для подачі документів з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю Ви можете скористатися порталом державних послуг «ДІЯ».

Однак радимо перед черговим відвідуванням центру зателефонувати кар’єрному раднику та уточнити режим роботи.

 

За докладнішою інформацією Ви можете звернутися до Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості за телефоном (04574)5-50-70

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано