Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про Soft skiIIs можна дізнатися в Миронівській районній філії Київського обласного центру зайнятості

Дата: 28.09.2021 10:38
Кількість переглядів: 459

Фото без описуРоботодавці все частіше звертають увагу не тільки на технічні навички кандидатів, а й на високі Soft skiIIs.  Це гнучкі навички – персональні якості кожного з нас,  пов’язані з характером.  Комунікабельність, вміння працювати в команді, тайм-менеджмент, здантість креативно мислити, вміння вирішувати складні проблеми – все це допомагає в процесі навчання і на шляху до успішної кар’єри в будь-якій сфері.

Миронівська районна філія Київського обласного центру зайнятості залучає незайняте населення до участі у профконсультаційному вебінарі з елементами тренінгу на тему «Soft skiIIs для працевлаштування: чим зацікавити роботодавця?»,  який проводиться фахівцями відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості.

Ви можете взяти участь у вебінарі,  дізнатися про думки роботодавців відносно особистої ефективності, оцінити цінність різних професійних навичок, з’ясувати перспективи працевлаштування та навчитися демонструвати свої навички при працевлаштуванні.

За докладнішою інформацією Ви можете звернутися до Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: м.Миронівка, вул.Соборності, 69-а, контактний телефон (04574)5-50-70


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано