Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків

Дата: 27.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

З метою належного управління та утримання багатоквартирних житлових будинків Миронівської міської територіальної громади, розглянувши лист начальника КП «Миронівка-житло» Бабенка М.П. від 30.08.2021 року № 120 щодо проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків та протоколи загальних зборів співвласників багатоквартирних будинків, відповідно до п. 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», п.6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 року № 150 (з наступними змінами), керуючись підпунктом 1 пункту «а» та підпунктом 1 пункту «б» статті 30, частиною першою статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Миронівської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Оголосити конкурс з призначення управителя групи багатоквартирних будинків Миронівської міської територіальної громади за об’єктами, визначеними згідно додатку 1 до цього рішення.

2. Конкурс провести на умовах, визначених Порядком проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 року № 150 (з наступними змінами).

3. Затвердити склад конкурсної комісії для проведення конкурсу з призначення управителя групи багатоквартирних будинків Миронівської міської  територіальної громади.

4. Конкурсній комісії, відповідно до Положення про конкурсну комісію для проведення конкурсів з призначення  управителя багатоквартирних будинків Миронівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Миронівської міської ради від 24.06.2020 року № 185 (Додаток №3) розробити конкурсну документацію і внести її на розгляд та затвердження на наступне засідання виконавчого комітету.

5. Плату за участь у конкурсі з призначення управителя багатоквартирних будинків Миронівської міської територіальної громади, з метою стимулювання учасників конкурсу, не встановлювати.

6. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному вебсайті Миронівської міської територіальної громади.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Миронівської міської ради з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано