Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся ярмарок вакансій

Дата: 02.08.2021 09:01
Кількість переглядів: 396

Фото без описуДо Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості 30 липня 2021 року завітав представник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України для проведення міні-ярмарки: начальник відділу комплектування, підполковник Анатолій Заречний.

В рамках зустрічі директор Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості Людмила Черногод з присутніми обговорили низку питань:

  • співпраця центру зайнятості та ОКПП Київ (розташування інформації щодо умов укладання контракту для проходження служби);

  • грошове забезпечення військовослужбовців прикордонної служби, охорони здоров’я, фізичної підготовки;

  • можливість навчання у вищих військових навчальних закладах;

  • проведення спільної профорієнтаційної роботи.Фото без опису

Представник прикордонної служби, підполковник Анатолій Заречний розповів про актуальні вакансії, гарантований соціальний пакет. Також зазначив, що при підписанні першого контракту виплачуються ‹‹підйомні››., У заході взяли участь 11 осіб з числа незайнятого населення, 9 осіб з яких перебувають на обліку в центрі зайнятості. Присутнім було надано адресу та номера телефонів для більш детальних та індивідуальних зустрічей з роботодавцем.

Така співпраця принесе плідні результати – допоможе вирішити проблеми зайнятості для тих хто шукає роботу, а прикордонній службі дозволить укомплектувати наявні вакансії.Фото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано