Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Це варто знати!

Дата: 25.06.2021 15:38
Кількість переглядів: 841

Фото без описуСлужба зайнятості звертає увагу громадян на необхідність добросовісного використання прав і обов'язків, пов'язаних з набуттям статусу безробітного.

- Якщо особа займається діяльністю, спрямованою на отримання доходу, тобто є зайнятою, вона не має права бути зареєстрованою як безробітна та не може отримувати допомогу по безробіттю.

- У разі виявлення та підтвердження інформації про доходи, отримані особою, яка перебуває на обліку як безробітна, від здійснення підприємницької діяльності, виконання роботи за трудовим договором, у тому числі за сумісництвом та під час роботи за кордоном, виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами, ведення особистого селянського господарства тощо, реєстрація припиняється з дня виявлення такого факту. 

- Умисне невиконання особою своїх обов'язків та зловживання ними (у тому числі неповідомлення про працевлаштування), вищезгадані особи можуть бути притягнуті, також, до кримінальної відповідальності.

- Право на наступну реєстрацію у центрі зайнятості настає не раніше ніж через 90 календарних днів з дня зняття з обліку за умови повернення незаконно отриманих коштів. 

     Якщо Ви працюєте, Ви – не безробітний?!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано