Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує клієнтам про необхідність щомісяця передавати покази лічильника: допоможе в цьому — чат-бот

Дата: 28.05.2021 13:46
Кількість переглядів: 5074

Фото без описуДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості дистанційні сервіси. Більшість клієнтів області вже користуються перевагами онлайн-сервісів. Понад 15 тисяч громадян передали покази лічильника через новий чат-бот у Viber та Telegram. Спеціалісти компанії пропонують усім своїм клієнтам передавати покази за допомогою чат-боту та переконатись у його перевагах.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Ми регулярно нагадуємо клієнтам, що фіксувати покази лічильника потрібно щомісяця в останній день та повідомляти їх оператору системи розподілу впродовж трьох днів. Вчасно передані покази дозволяють сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а постачальник зможе виставити коректні рахунки за спожиту електроенергію. Тому ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися надійним і швидким помічником, який працює в цілодобовому режимі — чат-ботом у Viber або Telegram», – зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Якщо ви ще не користуєтеся цим зручним та сучасним сервісом, нагадуємо, як це зробити. Для того, щоб почати користуватися послугами чат-боту, необхідно:

1. У Telegram чи Viber у пошуку ввести «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;

2. Слідуючи за підказками меню, отримати або передати необхідну інформацію.

Ідентифікація користувачів чат-бота відбувається за допомогою номера особового рахунку клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі (починається на 2ххххххх).

Якщо клієнт не знає номеру особового рахунку, його можливо дізнатися зателефонувавши до кол-центру компанії або написати в приватні повідомлення на сторінці у Facebook.

Коротке відео про те, як передавати покази лічильника за допомогою чат-боту можна подивитися на сторінці у Facebook.

Як повідомлялося раніше, у ДТЕК Київські регіональні електромережі існує топ-5 способів дистанційної передачі показів лічильника у Київській області. Кожний дистанційний спосіб передачі показів лічильника — зручний і має свої переваги. Варто спробувати і знайти для себе оптимальний варіант.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано