Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рік карантину в ДТЕК Київські регіональні електромережі: робота 24х7, майже 24 тис. усунутих аварій та понад 1,3 млн оброблених звернень клієнтів через дистанційні сервіси

Дата: 22.03.2021 16:21
Кількість переглядів: 3890

Фото без описуЗа рік роботи в умовах карантину ДТЕК Київські регіональні електромережі ліквідував майже 24 тисячі аварій, перевірив електропостачання 389 медичних установ та 67 навчальних закладів Київщини. Опрацювали через онлайн та інші дистанційні канали понад 1,3 млн звернень клієнтів та розвинули онлайн-сервіси для віддаленого обслуговування клієнтів – швидкого, комфортного і безпечного в умовах пандемії.

«ДТЕК – надійна та відповідальна компанія. За рік карантину наші фахівці усунули 23 932 аварії. Особливу увагу приділили стабільній роботі медичних установ. Працівники компанії додатково перевірили зовнішню мережу, що живить 389 установи медичної інфраструктури. З них 41 лікарня, що задіяна в лікуванні хворих на COVID-19. Співробітники компанії опрацювали понад 1,3 мільйона звернень клієнтів через дистанційні канали. Все заради того, щоб під час пандемії наші клієнти були в безпеці, а їхні оселі та офіси були забезпечені надійним електропостачанням», – зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

За останній рік компанія зробила суттєвий прогрес у розвитку дистанційних сервісів компанії, що стали більш затребуваними серед клієнтів в період пандемії.

За рік карантину ДТЕК Київські регіональні електромережі оновив/запустив такі онлайн сервіси:

-       чат-бот у месенджерах Viber та Telegram;

-        мобільний додаток «Мережі онлайн» (доступний в AppStore та Google Play Market);

-        укладання договору на розподіл електроенергії побутового клієнта онлайн через сайт;

-        перевірка статусу оформленої заявки для побутових клієнтів чи попередній запис в центр обслуговування клієнтів через сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі.

В компанії відзначають, що в умовах пандемії дистанційні сервіси стали більш затребуваними серед клієнтів. Протягом року карантину фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі опрацювали через них 1,3 млн звернень, що на 17% більше, ніж за аналогічний період 2019-2020 років.

-        більше 1,2 млн звернень опрацювали оператори кол-центру, що на 10% більше, ніж за аналогічний період 2019-2020 років;

-        118 тис. консультацій фахівці компанії надали через електронні засоби зв’язку (електронна пошта, офіційної сторінки компанії у Facebook, сайт, особисті кабінети та месенджери), що майже в 3 рази більше, ніж за аналогічний період 2019-2020 років.

При цьому кількість особистих звернень клієнтів до центрів обслуговування (ЦОК) продовжує зменшуватися. Так, за період з 1 березня 2020 по 1 березня 2021 року, в ЦОКи звернулися 108 тисяч клієнтів, що на 35% менше, ніж за аналогічній період 2019-2020 років.

Аварійні бригади компанії, оператори кол-центру, адміністратори соцмереж продовжують працювати 24х7, щоб перебування клієнтів на карантині було комфортним, а електропостачання – безперебійним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано