Пошук

Населення Київщини заборгувало за доставку газу більше 116млн грн

Дата: 11.11.2020 17:41
Кількість переглядів: 317

За оперативними даними станом на 10 листопада заборгованість населення за надані послуги за доставку газу становить 116млн 645 тис грн. Сума вказана з урахуванням плати за листопад.

Найбільше – майже 36 млн грн заборгувало населення Києво-Святошинського району. 10 млн грн винні жителі Васильківського району. По 9 млн заборгували жителі Броварського, Бориспільського та Білоцерківського районів.

«Отримані кошти мають бути направлені на ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.Суттєва частина плати за розподіл газу спрямовується на роботу аварійно-диспетчерської служби «104», яка в режимі 24/7 гарантує безпеку усіх користувачів газу, пов’язану з роботою газових пристроїв» ? розповідає Руслан Писанко директор технічний АТ «Київоблгаз».

Для жителів Київщині розроблені сучасні сервіси для сплати онлайн. Завантажити рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано