Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працевлаштування суб'єктів пробації

Дата: 08.09.2020 12:28
Кількість переглядів: 651

Фото без описуПодолання криміногенної потреби "Робота" не обмежується заходами такими, як направлення до Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості і направлення на підприємство для працевлаштування. Щоб людина дійсно працювала вона повинна мати схильності до даної професії і бути задоволена роботою, яку робить.

Часто людина до кінця не знає чим хоче займатись і до чого в неї хист. Зорієнтуватись в даному питанні  допоможе професійна орієнтація. Зробивши власну профорієнтацію, продіагностувавши власні схильності та здібності, людина краще зрозуміє себе, отримає підказку, який професійний напрямок їй підходить. І, можливо, це стане поштовхом до серйозних дій у напрямку працевлаштування.

Саме обговорення даного питання було основним під час робочої зустрічі провідних інспекторів Миронівського районного сектору з питань пробації з працівниками Миронівської районної філії Київського обласного центру зайнятості.

В ході зустрічі обговорювались можливість профорієнтації для подальшого професійного навчання та працевлаштування.

 

Начальник Миронівського

районного сектору з питань пробації                                                                                        Віталій Хоменко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано