Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо закриття для відвідування кладовищ на території Миронівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 21.04.2020 12:38
Кількість переглядів: 1714

 

Комісія Миронівської міської територіальної громади з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Протокол № 12

від 21 квітня 2020 року м.Миронівка

ГОЛОВУЄ:      Савенко В.М. – Миронівський міський голова, голова комісії; 

Присутні :       Шпиль О.В. – перший заступник голови комісії;

                        Масло О.В. – заступник голови комісії;

                        Куца Г.В. – секретар комісії; 

Члени комісії:  за списком.     

Порядок денний:

1.Про внесення змін до пункту 5 протоколу № 11 від 13 квітня 2020 року комісії Миронівської міської територіальної громади  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо закриття для відвідування кладовищ на території Миронівської об’єднаної територіальної громади, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час дії карантину. 

СЛУХАЛИ:  

  1. Голову комісії Савенка В.М.: про внесення змін до пункту 5 протоколу № 11 від 13 квітня 2020 року комісії Миронівської міської територіальної громади   з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо закриття для відвідування кладовищ на території Миронівської об’єднаної територіальної громади, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час дії карантину. 

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації щодо захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19), що викликається коронавірусом 
 SARS-CoV-2, в Київській області з метою недопущення подальшого поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та уникнення епідемічних ускладнень серед населення Київської області відповідно до ст. 32 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»                 від 24.02.1994 № 4004-ХІІ (зі змінами і доповненнями) необхідно в населених пунктах запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину.  

За результатами виступу, з урахуванням обговорення, комісія 

ВИРІШИЛА: 

1.1. Інформацію доповідача взяти до відома. 

1.2. З метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози, забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території Миронівської об’єднаної територіальної громади коронавірусної хвороби COVID-19, внести зміни до пункту 5 протоколу № 11 від 13 квітня 2020 року комісії Миронівської міської територіальної громади   з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та викласти в такій редакції:

« 5. Закрити для відвідування кладовища на території міста та сіл Миронівської об’єднаної територіальної громади, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час дії карантину».

Термін:  негайно та до покращення

 епідемічної ситуації.

Миронівський ВП ГУ НП в Київській області,

 Миронівське районне управління Держпродспоживслужби в Київській області 

КП «Миронівкаблагоустрій», с

таростинські округи Миронівської ОТГ

1.3. Висвітлити в засобах масової інформації заходи щодо заборони відвідування кладовищ та довести до відома керівників релігійних організацій Миронівської об’єднаної територіальної громади.

Термін:  негайно. 

Виконком Миронівської міської ради

Контроль за виконанням цього рішення комісії покласти на Миронівського міського голову В. Савенка.

 

 

 

Голова комісії                                                                                                                         В.Савенко

Секретар комісії                                                                                                                     Г. Куца

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано