Пошук

У період карантину залишаймося здоровими в електрифікованих оселях!

Дата: 31.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 837

У період оголошеного в Україні карантину, незважаючи на боротьбу із коронавірусом, помешкання клієнтів ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» забезпечені електричною енергією. Щоденна наполеглива праця робітників енергетичної галузі створює можливість комфортного перебування мешканців Київської області вдома, в т.ч. і на період карантину.

Щоб вся енергосистема України працювала і надалі, нам всім необхідно вчасно сплачувати за електроенергію та інші комунальні послуги, ресурсом для забезпечення якими також є електрична енергія.

Незважаючи на карантин, обов'язок платити за електроенергію зберігається!

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК», як електропостачальник універсальної послуги, просить кожного клієнта – бути здоровим та не допускати накопичення заборгованості.  Пам’ятайте, несплата за електроенергію в одному місяці не звільнить від оплати в наступному, а лише призведе до накопичення заборгованості.

Ми вдячні кожному, хто своєчасно розраховується за електричну енергію і просимо з розумінням ставитися до ситуації, що склалася в країні. Запровадження Урядом карантинних заходів не звільняє нас від обов’язку проведення вчасних оплат за спожиту електроенергію. Вчасність проведення оплат є запорукою стабільної роботи системи електропостачання.

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» просить громадян дотримуватися карантину. В умовах карантину заплатити за світло можна не виходячи з дому і не піддаючи себе ризику захворіти. Наразі функціонують дистанційні безготівкові канали оплати, які не потребують особистого візиту до банку:

  • он-лайн системи оплати PINbank, Portmone та Pay hab, посилання на які є на сайті
     ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» http://koec.com.ua ;

  • Приват 24;

  • Сервіс ОЩАД 24/7

  • інші. 

Якщо Ви не знаєте як користуватися особистим кабінетом або використовувати
 он-лайн системи для оплати за електричну енергію, просимо зателефонувати до нашого
 Кол-центру і ми Вам допоможемо: тел. 0800 30 49 09 (безкоштовний з будь-яких телефонів в Україні ).   

Також закликаємо свідому молодь, яка в умовах технічного прогресу володіє знаннями та навиками проведення оплат через інтернет-сервіси, допомогти своїм родичам, друзям та людям похилого віку оплатити за електроенергію онлайн! Поясніть їм як це зробити і чому це дійсно важливо для нас всіх. 

Залишаймося здоровими та відповідальними! Тільки спільна та злагоджена робота всіх громадян та суб’єктів господарювання допоможе швидше подолати загрозу, що нависла над країною, та зберегти стабільність енергосистеми.

Повна та своєчасна оплата за електричну енергію є основною умовою безперебійного електропостачання до Ваших помешкань та стратегічно важливих об’єктів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано