Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Особливий режим роботи сектору пробації

Дата: 28.03.2020 08:04
Кількість переглядів: 791

ПробаціяВ умовах загального карантину Миронівський  районний сектор філії Державної установи "Центр пробації" у м. Києві та Київській області  переведений на особливий режим роботи із суб’єктами пробації.

За Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 "Про запобігання поширенню на території Укра, Постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 №215 (зі змінами) "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2"  з 12 березня по 24 квітня 2020 року на усій території України карантин.

Заборонені: проведення всіх групових заходів, регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом (крім перевезення легковими автомобілями). 

Через відсутність транспортного сполучення, у разі неможливості дістатися до органу пробації іншим способом, буде визнаватися поважною причиною неявка до уповноваженого органу з питань пробації для реєстрації  чи для участі в реалізації пробаційних програм клієнтами пробації. В такому разі допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови. Слід запам’ятати , що у разі відсутності можливості прибути на реєстрацію через карантин та відсутність транспортного сполучення, Вам необхідно повідомити  про це Миронівський районний сектор  філії Державної установи "Центр пробації" у м. Києві та Київській області за телефоном 0683265507, або на електронну адресу kv27_probation@ukr.net, чи   kv27@probation.gov.ua.

Ми працюємо та приймаємо пошту, електронні листи, та всі матеріали, які стосуються функцій органу пробації  та інших питань пов’язаних з виконанням рішень судів.

Попереджаємо про відповідальність у разі допущення клієнтами пробації  ухилення від встановлених судом обов’язків, вчинення правопорушень протягом іспитового строку та нових злочинів. 

Начальник Миронівського районного сектору                                                                                      Віталій ХОМЕНКО

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано