Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Встановлення карантинного режиму на території Миронівської міської ОТГ

Дата: 12.03.2020 11:26
Кількість переглядів: 761

                                             Фото без опису

МИРОНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

МИРОНІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

12 березня 2020 року                   м. Миронівка                                         № 10-аг

Про запобігання поширенню на території Миронівської міської

об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19

            Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з метою запобігання поширенню на території Миронівської міської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення комісії Миронівської міської об’єднаної територіальної громади з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (протокол від 12.03.2020 року № 4), керуючись п. 20 ч.4 ст.42, ч.8 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:
  1. Установити з 13 березня до 3 квітня 2020 року на території Миронівської міської об’єднаної територіальної громади (далі – Миронівська міська ОТГ) карантин, заборонивши:
  • відвідування закладів дошкільної, шкільної та позашкільної освіти її здобувачами;
  • проведення масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів місцевого самоврядування; спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).
  1. Виконуючим обов’язки старост старостинських округів Миронівської міської ОТГ, керівнику Гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради та керівникам установ, організацій та підприємств, що знаходяться на території Миронівської міської ОТГ, забезпечити організацію виконання та контроль за дотриманням на відповідній території вимог цього розпорядження.
  2. Рекомендувати медичним закладам, що знаходяться на території Миронівської міської ОТГ, забезпечити своєчасне і в повному обсязі проведення профілактичних та протиепідемічних заходів на відповідній території, а також проведення роз’яснювальної санітарно-освітньої роботи серед населення громади щодо недопущення зараження та поширення коронавірусу COVID-19.
  3. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Миронівської міської ради Балабан А.О. забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційних інформаційних ресурсах Миронівської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Миронівський міський голова               (підпис)        В. Савенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано