Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професійна адаптація учасників антитерористичної операції

Дата: 21.02.2020 12:20
Кількість переглядів: 389

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів (далі – Навчальний центр) є професійно-технічним навчальним закладом, заснований на загальнодержавній власності і належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, який вже понад 60 років проводить підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітничих кадрів дорожньої галузі, а також Навчальний центр проводить підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

Навчальний центр має можливість проводити підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, електрогазозварник, водії транспортних засобів категорії «А, А1», водії транспортних засобів категорії «В», водії транспортних засобів категорії «С, С1», водії транспортних засобів категорії «СЕ», водії транспортних засобів категорії «Д, Д1».

Навчальний центр проводить свою освітню діяльність у трьох формах, а саме: підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації кадрів. Для здійснення освітньої діяльності Навчальний центр пройшов акредитацію (Сертифікат про державну акредитацію № 000714 Серія МВС) і отримав ліцензію Міністерства освіти і науки України серії АВ №529821, яка відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.07.2018 № 1377-л переоформлена на безстрокову.

Навчальний центр знаходиться у Київській області в м. Біла Церква та розташований на площі 2,442 га. Для підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв та машиністів дорожньо-будівельної техніки використовуються   14 навчальних кабінетів і 7 лабораторій загальною площею 3222,9 кв.м. Кабінети та лабораторії відповідають вимогам законодавства з охорони праці, правилам протипожежної безпеки, санітарно-гігієнічним нормам та відповідно до вимог робочих планів і програм, оснащені технічними засобами підготовки, навчальними і наочними посібниками.

На території начального закладу розташований майданчик початкового водіння, обладнаний спеціальними спорудами та дорожньою розміткою.

Фахова підготовка викладачів та майстрів виробничого навчання відповідає напрямку підготовки механізаторських кадрів та водій транспортних засобів, наші педагогічні працівники спроможні готувати висококваліфікованих фахівців.

Пакет документів, що підтверджують спроможність нашого Навчального центру щодо надання вказаних освітніх послуг розміщено на офіційному веб-сайті http://www.n-centr.com.ua.

Принагідно інформуємо, відповідно до Порядку організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України від 21 червня 2017 року № 432 Навчальний центр в червні 2018 року долучився до організації професійної адаптації учасників антитерористичної операції шляхом надання послуг із професійної адаптації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, а саме професійне навчання з наступних професій: «Водій автотранспортних засобів (категорій «В, С, СЕ, Д»)».

За період співпраці з управліннями соціального захисту послугами Навчального центру скористалися більше 50-ти учасників антитерористичної операції, всі УБД, інваліди війни, учасники війни успішно склали кваліфікаційні іспити та отримали відповідні документи.

Враховуючи вище викладе Навчальний центр відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також Порядку організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України                                         від 21 червня  2017 року № 432 пропонує і в подальшому здійснювати професійну адаптацію учасників бойових дій, інвалідів війни, учасників війни, за наведеними вище професіями, шляхом первинної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації з урахуванням їх навичок, умінь та побажань. За результатами успішного завершення повного курсу навчання учасники бойових дій, інваліди війни, учасники війни, отримають документи державного зразка.

Заздалегідь інформуємо, що Навчальний центр на період навчання іногородніх учасників антитерористичної операції, за умови відсутності в них іншого місця проживання, може розмістити в відомчому гуртожитку на загальних підставах.

Сподіваємося, що наша пропозиція зацікавить Вас. Будемо раді встановленню взаємовигідних контактів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано