Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на право оренди нежитлового приміщення

Дата: 13.11.2019 15:11
Кількість переглядів: 651

Миронівська міська рада повідомляє про проведення конкурсу на право оренди нежитлового приміщення.

  1. Відомості про об’єкт. Нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності, 87а (загальна площа 30,3 кв.м).
  2. Строк оренди: 5 (п’ять) років.
  3. Цільове призначення використання нежитлового приміщення: для розміщення складів.
  4. Стартова орендна плата за перший базовий місяць без урахування індексації та без ПДВ становить  439,06 грн (чотириста тридцять дев’ять грн 06 коп.).
  5. Окремі умови оренди нежитлового приміщення. Орендар використовує нежитлове приміщення за цільовим призначенням. Орендар зобов’язаний самостійно сплачувати вартість фактично спожитих комунальних послуг постачальникам таких послуг, які надаються за окремими договорами, укладеними орендарем з цими організаціями (газ, водопостачання, електрична та теплова енергія тощо), відшкодовувати витрати на сплату земельного податку на підставі рахунків, пропорційно займаної території.

Орендар в обов’язковому порядку відшкодовує орендодавцю вартість експертної оцінки об’єкта оренди протягом перших двох місяців оренди.

Орендар зобов’язаний протягом одного місяця, починаючи з дати укладення договору, застрахувати об’єкт оренди на користь орендодавця на весь термін дії договору оренди від вогневих ризиків, ризиків стихійних явищ та інших майнових ризиків на суму не менше, ніж балансова вартість об’єкта оренди. У договорі страхування (страховому полісі) орендодавець повинен бути вказаний як вигодонабувач страхового відшкодування. Орендар зобов’язаний надати орендодавцю копію договору страхування (страхового полісу) та копії платіжних доручень про сплату страхових платежів. Обсяги страхових платежів та терміни їх сплати визначаються договором страхування об’єкта оренди.

Орендар бере на себе зобов’язання оплати послуги нотаріального посвідчення договору оренди.

  1. Для участі в конкурсі на розгляд комісії учасник конкурсу подає такі документи:
  • заява про участь у конкурсі;
  • для учасників, які є юридичними особами документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
  • копії установчих документів;
  • відомості про фінансове становище (платоспроможність) учасника конкурсу за попередній звітний період завірені органом статистики або державної фіскальної служби;
  • довідки про відсутність заборгованості перед Пенсійним фондом, ЦОП Миронівської ДПІ Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області;
  • для учасників, які є фізичними особами, копію документа, що посвідчує особу учасника конкурсу, а також свідоцтво про реєстрацію фізичної особи, як суб’єкта підприємницької діяльності – при наявності;
  • при проведенні своєї діяльності за загальною схемою оподаткування – декларацію про доходи за останній звітний період завірену органом фіскальної служби;
  • довідки про відсутність заборгованості перед Пенсійним фондом, ЦОП Миронівської ДПІ Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області.
  1. Адреса, номер телефону, час роботи конкурсної комісії. 08801, Київська область, Миронівський район, м. Миронівка, вул. Соборності, 48, адмінбудівля Миронівської міської ради, 2 поверх, кабінет №7, перший заступник міського голови, пн-пт з 08.00 год. до 17.00 год. (обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.).

Заяви на участь у конкурсі приймаються у конвертах з написом «На конкурс оренди», запечатаних печаткою, в разі наявності, учасника конкурсу.

  1. Дата, час і місце проведення конкурсу. 13.12.2019 р. о 10.00 год., Київська область, м. Миронівка, вул. Соборності, 48, адмінбудівля Миронівської міської ради, 2 поверх, зал засідань.
  2. Кінцевий термін прийому документів до комісії. До 17.00 год. 09.12.2019 р.»
  3. Відповідальна особа: перший заступник міського голови Шпиль Олександр Вікторович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано