Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на оренду об'єктів нерухомого майна

Дата: 12.06.2019 11:27
Кількість переглядів: 613

Миронівська міська рада оголошує конкурс на оренду

таких об'єктів нерухомого майна комунальної власності

територіальної громади міста Миронівка:

Для розміщення офісних приміщень, крім офісних приміщень операторів телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку, операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до Інтернету:

1. Нежиле приміщення (загальною площею 15,0 м кв) в підвалі адмінбудівлі  Миронівської міської ради (м. Миронівка Київської області, вул. Соборності, 48), стартова орендна плата за перший базовий місяць без урахування індексації та без ПДВ – 668,61 грн (Шістсот шістдесят вісім грн. 61 коп.)

Орендар використовує приміщення за цільовим призначенням. Орендар зобов’язаний самостійно сплачувати вартість фактично спожитих комунальних послуг постачальникам таких послуг, які надаються за окремими договорами, укладеними орендарем з цими організаціями (газ, водопостачання, електрична та теплова енергія і т. п.), відшкодовувати витрати на сплату земельного податку на підставі рахунків, пропорційно займаної території.

Орендар в обов’язковому порядку відшкодовує орендодавцю вартість експертної оцінки об’єкта оренди протягом перших двох місяців оренди.

Термін оренди 2 (два) роки і 11 місяців.

ОРЕНДАР зобов'язаний протягом місяця, починаючи з дати укладення Договору, застрахувати об'єкт оренди на користь ОРЕНДОДАВЦЯ на весь термін дії Договору оренди від вогневих ризиків, ризиків стихійних явищ та інших майнових ризиків на суму не менше, ніж балансова вартість об'єкта оренди. У договорі страхування (страховому полісі) ОРЕНДОДАВЕЦЬ повинен бути вказаний як вигодонабувач страхового відшкодування. ОРЕНДАР зобов'язаний надати ОРЕНДОДАВЦЮ копію договору страхування (страхового полісу) та копії платіжних доручень про сплату страхових платежів. Обсяги страхових платежів та терміни їх сплати визначаються договором страхування об'єкта оренди

Заяви на участь у конкурсі приймаються до 12.00 год. 03.07.2019 року у конвертах з написом “На конкурс”, запечатаних печаткою учасника конкурсу.

Конкурс буде проведено 03.07.2019 року о 14.00 год у приміщенні Миронівської міської ради.

Довідка та детальні умови конкурсу за телефоном (04574) 5-12-71, 5 29 48.

Відповідальна особа – перший заступник міського голови О.В. Шпиль

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано